Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlandskap

Det snöar som regn faller ner

hela landskapet bildas vitt

 

snart är det första advent

 

Ljusstakarna är på plats

lyser upp novembers kalla grader

 

inne blir det varmt och gott

med

varm choklad och vispgrädde




Fri vers av Cajsa
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 14:31



Bookmark and Share


  Annmargreta
Låter härligt och gott med chokladen och vispgrädden.
Jag kommer!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg