Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite julfrustration


Ensam jul med alla kottar

 

Nu är det Jul, fy f-n vad kul
och granen den har redan börjat barra
tomten lyser med sin frånvaro,
jag som bad om en erotisk natt

dansar istället med kottar

river i paket, nej, var visst inget till mig
inte ens en liten grej...

hej alla tomtegubbar, slå i glasen
nu är alla glasen tomma
och bara jag är full

vad är en jul utan Arne
för nöja mig med granen
som nu barrat klart och

står där naken och glad

tar mig en släng om
innan jag slänger ut han

för vad är en jul
om inte alldeles underbar
måste nu bara gå och spy

eller fly.....någon som har en julfritt?

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-11-28 23:07



Bookmark and Share


  aol
hahahaha kottar ock sprit
barrar full och naken
julestök och slit bravissmo maria
2008-01-21

    Noomi
hihi.. känner så väl igen
den lilla frustrationen...
2007-12-05

  Nina V A
haha helskön och barren tränger nog allt in lite verklighet i denna enorma bubbla kallad jul
2007-12-02

  isabel louise
och jag som inte ens börjat tänka på julen...relaxa vet ja..
2007-11-29

  Lena Renman
Hej vännen, nio kommentarer och läst 53 gånger :-)
Häftigt och ja, jag håller väl med om din beskrivning av Julen.
Mest antiklimax oftast.

Hur som låt oss hålla Jultemat högt, eller, det är en stor kollektiv psykos det där som får oss att handla och handla och handla...


Lena
2007-11-29

    Maria Malm
Det är inte första advent ännu..
2007-11-29

  glittertindra
jo... den stora julfrustrationen... den är berömd, det är inte alla tomtegubbar som för med sig den omskrivna julefriden...
2007-11-29

  Catrin
Ja och tänk sedan varar den till påska... det är lätt att bli irriterad när vi fullständigt överröses med reklam för allt vi måste inhandla!!
Härlig antijulkampanj!
2007-11-29

  Dilsewat
hehe alltid kul med ironin!
2007-11-28

  Aisha VIP
underbart skrivet...jag instämmer i allt....
jobbiga tider stundar...kram A.
2007-11-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Ha ha, en alldeles underbar julskrift/B
2007-11-28

  Daniel_78 VIP
står där naken och glad :D
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund