Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvi

 

För alla de gånger
du knullade mig tillbaks
så många gånger

sju gånger sjuttiosju

räckte inte för att
jag skulle fatta
jag var bara en
bricka i ditt spel

i dina suktande ögon
med fattigt hjältemod
lovade du kärlek

men allt var bara lögn
innesluten i en slak påse

lika fattig som jultomten
som kommer tomhänt
kom du inte alls




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 413 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-29 00:03



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Grym typ........
2008-01-29

  himlens hemlighet VIP
\"Sjunde cirkeln: De som skadat andra kokas i blod\"
arg liten sak det här :)
2007-11-30

  Gawain
Misslyckat. Tom kärlek har inte mycket att bidra med...
2007-11-29

  isabel louise
åh sicken arghh! usch och TVI!
2007-11-29

  Inkarasilas
Hahaha fick fan ett skrattanfall som välte kaffekoppen, hoho TVI VALE jävla pungslem, ah Go Girl, jävlar vilken käftsmäll, Woohoo!
2007-11-29

  Lena Renman
Ja fy för den..
Jag vet den där känslan och vännen så väl du uttrycker den

lena
2007-11-29

    Maria Malm
Tvi vale för såna löften, som inte hålls!
2007-11-29

  glittertindra
och ilskan reser sig som ett kommande vulkanutbrott... när man trodde mer än vad det var...
2007-11-29

    ej medlem längre
Väl fångat! Man förstår precis vad du menar.
2007-11-29

  Catrin
Fastnar särskilt för din strof:

\"I dina suktande ögon med fattigt hjältemod
lovade du kärlek\"

En härligt bitterljuv text!
2007-11-29

  Dilsewat
En sydamerikansk kvinnas temperament är liten jämfört med din :)
2007-11-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Så bra och skarpt skrivet!!/B
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund