Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte jag som gjort den, men ändå :)


fall för mig ?

Jag begär inte att du ska falla för mig,
men du kan väl snubbla så jag kan ta dig på golvet?




Fri vers av Icca
Läst 551 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-29 20:43



Bookmark and Share


  AlexandraPettersson
Så himla bra skrivet älskling! Jag älskar dig <3
2009-06-27

  Stalkabumblebee
hahahaha xD den va ju bra ^___^
2008-05-13

  R-M
*skrattar*

bokmärkes!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca