Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beaktansvärt

Tankfull javisst

tomhetens

alternativ

lockar föga




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 438 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-30 00:12



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Finurligt och
fyllt av humor ;-)
Gillas!
2007-12-14

  DanSan
***************************

Mmm . . . Bosse dina ord
inkarnerade i en tanke . . .
mycket bra Bosse . . .

tomheten är aldrig
något alternativ!

*APPLÅD*

\"Här kommer kung av sand\"
DanSan!

***************************
2007-12-01

  Stjärnöga
Den sitter klockrent!
Alldeles perfekt :-)
2007-11-30

  Lyckohäxan Enediel
Den är härligt att vara tankfull...det ger så mycket näring åt livet!
Bra skrivet :)
2007-11-30

  aol
så sant väl talat bosse
2007-11-30

  -Ulla Tilemo- VIP
Inte svårt att hålla med om detta påstående. Ibland tvingas man stå ut ändå, och det känns som om livet står still. Men har man inga alternativ så kanske man får hålla tillgodo med sig själv........
Din text berör mig. Applåd
2007-11-30

  Inkarasilas
Hehe nä just det, vem fan vill vara ett vitt ark, håller med, grubblar hellre på allt och inget!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi