Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker kärlek - dödlig kärlek

Du är vacker i all din ångest
du är natten när den är som mest

du är vacker och det vackra är svårt
vi kunde ha byggt upp något och kallat det vårt

jag tyckte vi var vackra för en stund
innan du släpptes lös som en rabiessmittad hund

jag ville få dig att förstå, det vackra i det jag gjorde
istället talade du om vad jag borde..

som ett löv från ett döende träd
tittade jag vackert på när du flög

det vackra mjuka möter kallt och hårt
vackert att på avstånd höra ditt svaga gråt

ja du är vackrare än alla dessa ord
vacker där du ligger,
naken i ditt eget blod




Fri vers av Herr Ångest
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-01 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest