Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
håller på och filar på några fantastiska noveller som kommer att ta en häpen värld med storm


Något litet om drifter










...egenkärleken är nödvändig
för att upprätthålla sina instinkter,
självbevarelsedriften exempelvis,

eftersom barn gillar omslagspapperet
bättre än innehållet
så går jag alltid bort i kostym,
medan jag behåller sorgerna
djupt begravda inom mig...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 13:12



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
eftersom barn gillar omslagspapperet
bättre än innehållet
så går jag alltid bort i kostym,


lysande!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP