Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av Anders N... kände mig litet slö idag, som en oslipad knv utan skaft... men nu kom jag visst i gasen ordentligt, det behövdes verkligen, så tack ander n för den häcksparken...


Säg så här











Säg så här,
överlevnadsinstinkten får varje
individ som går
omkring i verkligheten
med autopiloten på
rundgång, att gå
de rätta vägarna,

utan behov av
att oroa sig
för sådana petitesser
som andra människor
bökande efter absolut
sanning, vi har
ju alla våra
egna svar på

frågorna och sanningar
är manipulerbara, precis
som de där
som letar efter
sanningens själva kärna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-12-01 13:27



Bookmark and Share


  katt.inc
Alla har vi vår egen sanning, väl förmedlat här.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP