Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän








Om vi är vänner, fortfarande?
Jo, våga bara hoppa av tåget
nu när det börjat få upp farten,

se upp där kommer det en kurva,
en tunnel, en backe...

oooo vilket landskap som här breder ut sig,
ser du ängarna, kullarna, träden, älven...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-01 14:25



Bookmark and Share


  katt.inc
Detta är nog en bland de finaste hyllningar till en vän som jag läst.
2007-12-02

  Carola Jeryd
Det kan du ge dig...f...på!
Jag tänker åka hela vägen...
Kramiz
2007-12-02

  aftermath
en fin en!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP