Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekspoesins skönsjungande mästare Hero40 . . .


Hero40 / Hjälte! (till en vän) . . .



Med skönsjungande poesi
förs det fram

- En underbar melodi
av en skrivarvän

som jag många gånger
försummat

försöker här råda bot
på en själs förjagade knot

ty vänner som jag skulle
taga med på sista färden

om jag finge önska
då finns du där

och du ska veta att du
är älskad och kär

där inom mitt hjärta
underbar DU är

HERO . . .




Fri vers av DanSan
Läst 464 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-01 21:21



Bookmark and Share


  hero40
Man tackar för dessa
fina ord som går direkt
till mitt hjärta. Underbart
värmande ord som man
bugar och bockar inför.
Tack Dan! Applåd och bokmärke!
2007-12-02

  Maria Zena Viklund
fin hyllning, till en fin människa!
2007-12-02

  © anakreon VIP
Bra!
Visa din uppskattning
medan du vet att
den kan nå fram!
Alldeles för många
väntar för länge.
Carl-Erik
2007-12-01

  © anakreon VIP
Bra!
Visa din uppskattning
medan du vet att
den kan nå fram!
Alldeles för många
väntar för länge.
Carl-Erik
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan