Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack night soul woman för allt det vackra du ger!

TROLL SLÄNDAN
Öppnar slöjan
Mellan världarna.
Sträck ut dina sinnen i skönhet
Njut Nu!




Du lyser min väg...

 

Det finns en kvinna här
som likt en trollslända
flyger omkring i natten
och springer ljus åt min själ

En älva är hon
fladdrar omkring
och sjunger själen full
av ljuv musik

I den mörkaste stund
när smärtan är stor
läser jag hennes
vackra alster...

färgar hon mörker ljust
och min själ blir så förtjust
och solen skiner i mitt mörka inre
bildar regnbågsfärger i mitt sinne




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 509 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2007-12-02 14:58



Bookmark and Share


    Noomi
mm en mycket vacker hyllning..
2007-12-05

  ~~*MariamAurore*~~
jättefint skrivet ,berörande
och rart skrivet,

hälsningar
2007-12-05

  © anakreon VIP
Hyllning med
förgyllning!
Bugar
Carl-Erik
2007-12-04

  Lena Renman
Du är läsvärd som vanligt men nu utmärkt, med denna text om din vän Night soul woman. Grattis båda :-)

Lena
2007-12-04

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vilken underbart vacker hyllning!
2007-12-03

  hero40 VIP
Väldans vackert skriven
dikt som gillas!
2007-12-03

  Night Soul Woman
Du underbara människa och poetissa:)
*bugar mig*och tackar dig från djupet
av mitt hjärta!*bokmärkes*på poeter
och in i mitt hjärtas skattkammare!

Dina ord är som om du har ritat
Pegasus som flyger bland stjärnorna
på mitt gips.

Vi, människor
giver varandra styrka
och det har du lyckats göra med
dina vackra ord min kära vän.
Återigen tusen tack för att du tog
från din tid för att skriva den här
och för att jag fanns i dina tankar
för en stund:) Helt underbart!
*stående ovation*
2007-12-03

  issac.a.m
Så vackert...
2007-12-02

  Dilsewat
Mycket fint avslut!
2007-12-02

  Henrik Svensson
Jag vet ej vem den handlar om,
men texten är vacker...

bägge tummarna upp:-)
2007-12-02

  aol
suverän hyllning blev så rörd
2007-12-02

  drakbruden VIP
Vilken härligt underbar hyllning!
2007-12-02

  Patrick K
vackra rim i sista stycket, underbar poesi :)
2007-12-02

    ej medlem längre
Underbara ord helt enkelt!!!!!!!!!!!
2007-12-02

  "Silver" VIP
Mycket fin hyllning. Hon är unik, och hennes poesi glittrar likt en regnbåges spektra.
2007-12-02

  DanSan
***************************

Mmm underbar hyllning till en
underbar människa hon kommer
att bli sprudlandes glad . . .

*STÅENDE APPLÅDER*

**************************
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund