Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räddade dig aldrig

 

Du såg in i mina korpögon
såg blicken från igår

och du föll, rakt ner i
mimers brunn...

och drunknade




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 493 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-02 20:46



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag tycker det blir lite för mycket för min del
mimers brun är ju väldigt starkt o laddat
sedan kanske lite upprepningar
på du, och, såg

jag skalar

du såg in i mina ögon
blicken från igår
föll, rakt ner i brunnen
och drunknade
2007-12-04

  Vilsen Annette-hittar vägen
Jag var försvunnen härifrån ett tag... skrivkramp.
Härligt att komma tillbaka och läsa dina ord :)
2007-12-03

  Hermonius
Oj! Tänk att få drunkna i Mimers brunn. Då kanske man slutligen skulle finna frid i och med att man på så vis troligen skulle se MENINGEN med allt... Fint diktat!

/HErman
2007-12-03

    Maria Malm
Vackert...
2007-12-03

  Madjori
Mums för själ och hjärta...Tack!
2007-12-03

  issac.a.m
vackert...
2007-12-02

  aol
ryser bravo gillas
2007-12-02

  hero40 VIP
Vackra rader som applåderas!
2007-12-02

  Patrick K
vackert kortis! :)
2007-12-02

  Dilsewat
Verkligen intressant! påminner om falk-konungens ögon...:)
2007-12-02

    Lindizz
vilken kanon text.
2007-12-02

  glittertindra
tänk att ögon kan fascinera så...
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund