Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre ord på varje rad-epidemien vill jag sprida över världen


Världen lever upp









Om en är
ensam utan att
vara blond får
en vara sin
egen lucia ändå,

sin egen tomte
och ge sig
själv klappar så
röda på kinden

i vintertider utan
varken köld, snö
eller sällskap, när
sedan sopbilen kommer

tittar en ut
och ser hur
världen lever upp




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP