Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milkshake



Och när du slits itu
som en blomma i en mixer
ska jag springa dit och plåstra
med klister och med glitter




Fri vers av veritaserum
Läst 727 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-03 13:08



Bookmark and Share


  Människa
fint och "bara". som i att du inte överdriver det eller krånglar till det. tycker om...
2008-10-29

    Bara jag, Anna
åh vad fin =)
2008-10-15

  aol
gillas
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

veritaserum
veritaserum