Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Författad på 90-talet helt spontant, högst upp i ett kontorshus i Alvik, västra Stockholm, varifrån jag såg bilar i tusenden i morgonrusningen på Essingeleden.


Morgonsyn


En bro av moln breder ut sitt spann
över östhimlens gulröda fält

Där rider nu morgonens gudar till dags,
till vinterdags ävlan och verk



        




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP