Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuvligheten utlöstes redan då jag viskade namnet



svävar blomstervägen
beströdd som i rosenhägn
av din kvinnlighet
din ljuvlighet

så skapad av gudinnan
alla dina kärleks frukter

att redan då jag viskade namnet
utlöste hettans eruptioner
av vulkana glödgor
din ljuvlighets




Fri vers av Ronny Berk
Läst 510 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-12-14 16:24



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Älskar det sista, så starkt och drivande eldigt
rysningar av andedräktens beröring <3
2014-06-11

  HelenaW
Helt underbar! Vacker och sensuell..
2011-11-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Eldigt
2008-02-04

    Bodil Sandberg
Sååå heeet som någon här under sa...så heeet och underbar!!!!
2007-12-17

  Dessie 35
såå het .......
2007-12-16

  Arwen
vacker bild av kvinnan..fint och känsligt
2007-12-15

    Noomi
åh så ljuvligt hett och vackert..
2007-12-15

  SusanneStrömstedt
Ljuvlig dikt
2007-12-14

  Inkarasilas
Måste vara Etna herself som är i farten, hett som fasen.
2007-12-14

  glittertindra
en kärleksgudinna i farten här... :) styr över utbrott av de hetaste slag...
2007-12-14

  isabel louise
ljuvlig dikt
2007-12-14

  © anakreon VIP
I en lyckligt berusad själ kan kärleken aldrig någonsin bli panegyrisk!
Njut, bara njut!
Carl-Erik
2007-12-14

    Maria Malm
Svävande vackra är orden, som slutar i ljuvlighet..
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk