Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta utspelade sig inte på fjortonhundratalet, för då fanns det ingen strutglass


En närapå helt vanlig lördag











En gång när jag

var liten blev jag tvingad

att äta en strutglass,

sen en till, en

till och så ytterligare

två... det var på

koloni, en lördag när

vanliga kollon säljer godis

till ungarna, på den

kollon fick man köpa

strutglass och grabbarna ville

se hur många jag

kunde äta innan jag

började spy upp dem

igen. men det jag

spydde av var

inte glassarna utan de

tre och en halv portion

klappgröt jag åt före dem...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 23:03



Bookmark and Share


  katt.inc
Barn kan var grymma och gröt överskattat. Gillar din dikt.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP