Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betlehemsstjärnan har inspirerat mig till den här barnsliga lilla saken


Snurrar en jord, leker med ord







Vi leker en lek, gillar ett smek
vinner ett pris, kelar en gris
matar en svan, rattar en van
kirrar ett kirr, virrar ett virr
solar ett spass, njuter en glass

vad gör vi sen, jo ringer en vän
lånar nåns båt, så den blir våt
dricker ett glas, ur någons vas
skrattar ihop, häver ett stop
kliar en hund, springer en stund
fiskar i kapp, oj fick visst napp

leker en lek, steker en stek
vinner ett pris, rastar en kis
matar en svan, busar på stan
kirrar ett kirr, dirrar ett dirr
solar ett spass, kissar på dass
vad gör vi sen, jo hojtar till sven

lånar nåns båt, blir härligt kåt
dricker ett glas, blir så helt knas
skrattar ihop, kväver ett rop
kliar en hund, siktar ett sund
fiskar i kapp, rappar ett rapp
leker en lek, knåpar ett knep




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 00:28



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*S* En väldigt trevlig \"barnslig liten sak\"
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP