Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av betlehemsstjärna, här fortsätter terrorn med att bryta av meningar i ett mönster av treordiga rader och slumpvisa luckor i texten, enbart för att reta självutnämnda ordpoliser, till något som liknar förargelseväckande beteende


Något litet om förlåtelse









Som en perfekt
aktiverad och monterad
och programmerad android,
begår jag själv
inga misstag, men
jag förlåter dig
förstås dina... mitt

ex försökte förgäves
komma åt avaktveringsknappen
men inte ens
jag vet var
den sitter, troligen
kommer jag likt
många andra datoriserade

väsen att kunna
stängas av om
jag kommer i
närheten av en
provsprängning av någon
sorts atombomb... vem

som helst skulle
kunna bli avstängd
för någon tid
om de bleve
utsatta för en
sådan händelse, om
inte annat skulle
det bli en
sådan avtändande upplevelse

en sorts liknande
sak brukar hända
när jag blir
kysst, då går
det en sådan
där säkring i

systemet och det
brukar dröja en
bra stund innan
reservsystemet sätter igång
medan jag reparerar
mina primära system




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-12-04 00:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
intressant experiment och resultatet är ju jättebra!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP