Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med tanke på en del textinnehåll










...jag måste ha
missat att det
här är en
sådan där sajt
som handlar om
parsökeri,

vän söker vän,
orgasm söker sin
själsfrände eller kanske
knäsvag söker dito...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-12-04 01:23



Bookmark and Share


    *Zenobia*
med tanke på vissa kommentarer kan man ju undra också...

det är nog här som där ute i \"verkliga livet\"....vissa söker partner...andra söker vänner....

så finns det de som gillar att skriva, vilket jag gör...men tycker också om att prata med andra...inget konstigt med det...

och vad söker du...?
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP