Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ju inte varit medlem av den här sajten i evigheter, och jag gjorde stundom små lyriska krumsprång redan innan. Råkade bara hitta dessa strofer i min egen blogg; insprängt i ett inlägg från början av november förra året.


Betraktelse från november 2006

Jag steg försiktigt fram och öppnade dörren i den formalia-barriär,

Det hänsynens bullerplank som avskärmar och skiljer oss.

Ett leende, några utväxlade ord,

Och för en kort stund hölls luckan i tungsinnets himmel öppen

Och lät likt en riktad strålkastare befriande ljus strila ned över scenen

För en kort stund kläddes skapelsen åter i kulörer,

För en kort stund fick jag mitt färgseende tillbaka,

och drog in stråken av livsluft i några djupa andetag.




Fri vers av Effell
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-12-04 09:02



Bookmark and Share


  Tina-sol
woow
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell