Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor knoppas slår ut i längtan

 

En vacker rosknopp,
slår ut i längtan

alltings spirande källa
omsluter

och du anar inte då...

rosen är livet, som
öppnar modet...

 

till salighetens
frukter

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-04 11:39



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ljuv, känner längtan till vårens knoppar och sommarens bär och fruktsamhet:)
2007-12-05

  Dilsewat
får mig att känna smak av syrlighet :)
2007-12-04

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker...
2007-12-04

  * Ammi *
javisst, så vackert så ...
2007-12-04

  DanSan
****************************

Mmm . . . Rosenlinjen och rosens
sälskap därunder det som blivit sagt
stannar där . . .

*APPLÅD*

***************************
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund