Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt humlan trotsar jag

 

Jag har inga vingar
men ändå trotsade jag...

gravitationen

och flög genom alla himlar
för att nå ditt hjärta




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-04 11:48



Bookmark and Share


  glittertindra
alltid värt att trotsa det som är omöjligt för att kanske finna lyckan... :)
2007-12-07

  Dilsewat
prefekt!
2007-12-04

  Lena K Nilsson VIP
Jättefin!
2007-12-04

  Lena Renman
Underbart!
Lena
2007-12-04

  Inkarasilas
Bzzz, läckert gul och svart mulligt gullig text, ah !
2007-12-04

  Catrin
En riktig kärlek får oss till vad som helst.. surra vidare du. Vacker titel!!
2007-12-04

  Ronny Berk
så när längtan överbryggar och förenar allt som hjärtan trånar...
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund