Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå glöder frukten av för många tårar

 

Ur tidens dynamik
föds alltid nya vårar
och puppor blir alltid
nya fjärilar

men ändå glöder
frukten av för
många tårar

när vi söker efter mer
än vi förmår råda...

ty lyckan kommer
inte på beställning
den kommer när
vi släpper taget...

och då springer livet
ur källan och flödar




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 314 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-04 12:06



Bookmark and Share


  hero40 VIP
Vacker och sann poesi
som en fröjd för ögat.
Applåd!
2007-12-05

    Maria Malm
Applåd och bokmärke
2007-12-04

  Patrick K
håller med föregående! kanon =)
2007-12-04

  Dilsewat
Inget kommer om \"taget\" är släppt
2007-12-04

  Lena Renman
Waow så fint så fint och så sant. Bokmärker
lena
2007-12-04

  Michaela Dutius
Mer än sant...den olycklige kramnar sönder den i sin lycka över att ha funnit den- lyckan kommer till en öppen hand- jättevacker text
2007-12-04

  DanSan
*****************************

Mycket vackert poetat och visst är det
så att lyckan kan vi inte kontrollera
men vi kan vårda den och då gäller det
att släppa taget . . . och vara gränslös!

*APPLÅD*

*****************************
2007-12-04

  Catrin
Åh tack, denna behövdes idag... såå vackra rader. Applåder!!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund