Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenar



Sten


Stenar

På stengrund: vårt land
Att älska, ära
Som törnrosens doftsky
Som stenbackens enar
En fattigdom, kanske
Som sandiga moar
Där tallarna växer
Så magra och stolta -



Och rika i anden
Blir alla de kloka
Som älskar stenen
För stenens skull







Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-12-04 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP