Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så hårt så hårt

 

Snön har smält bort
mina tårar

har blivit ett med tö

vilar inte längre i frånvarons
yttre ring

jag vilar i mitt eget inre tempel

och tillbedjer Gudinnan snö

om mera bomull
så inte mina fötter skär sig
så hårt på marken




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-05 12:19



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Verkligheten är hård
mot de ömsinta så
ge oss mer bomull
att lindra plågorna
och härda våra
fötter till de tål att
stå där nakna!
Vackert!
2007-12-11

  Diffusiaria
gillade sista versen bäst...
2007-12-06

  mbl
\"om mera bomull
så inte mina fötter skär sig
så hårt på marken\"

Fångade mig totalt!
2007-12-05

  Patrick K
fint! :)
2007-12-05

  Arwen
dagens dikt!
2007-12-05

  aol
så vackert
2007-12-05

  * Ammi *
oja .. här har det regnat i flera dagar ... grått och trist
fint skrivet
2007-12-05

    Maria Malm
Jaha, väntar snö till kvällen då..
2007-12-05

  Ezo
Vacker och skön poesi. Utanför ditt fönster snöar det, i mig regnar det :)
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund