Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla goda ord är tre


Om en femtio år eller så









Om det nu
är så att
växthuseffekten håller vad
den lovar, var
inte ledsen över
att du bor
långt från kusten,

med närhet till
uttorkande salta vindar,
var inte ledsen,
om cirka femtio
år bor vi
alla vid havet...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-05 22:59



Bookmark and Share


  katt.inc
Ett inslag i miljödebatten så gott som något och lite roligt dess utom, dikten alltså inte växthuseffekten.
2007-12-06

  Lena Renman
Ja kanske det. Skulle dock kännas bättre om det skedde utan vår inblanding liksom
Lena
2007-12-05

    tapetklister
känns fyndig. gillar den!
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP