Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radion spelar Bach

Det är fredagskväll
och radion spelar Bach.

Därute
hukar snödroppar i kylan.

Cembalotoner
torra, skarpa
som vårvindar som söker sig fram
över en stenig klipprygg
med höga tallar.

Som nyfikna rävungar
kilar vindarna runt,
sticker nosarna in i varje skreva,
vädrar, söker, krafsar, snusar,
alltid på jakt efter något nytt.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 13:13



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Din beskrivning är så målande att jag kan höra toner av Bach. Fint det där med vindar likt nyfikna rävungar..det fastnade jag speciellt för..
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP