Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstupplevelse


Bortom ramarna

Så jag faller
famlar genom intigheten
flyter i materian
släpper på konturerna

för att nära
lyssna till din röst

njuta av essensen
från det varande
vi delar

nyanser av de
toner,
själadrömda

som dröjer
vid ditt penseldrag











Fri vers av Myy VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-06 16:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här är helt underbart och läckert poetat...applåder!!!!!
2007-12-06

  Michaela Dutius
Vacker och lite gåtfull .
En text som håller ihop och flyter .
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP