Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam



han stod där han inte borde stå

han ville bli sedd

men ingen kunde förstå

om man granskar med avsky


gör man ensam rädd




Fri vers av berxper
Läst 460 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-12-06 17:34



Bookmark and Share


  beam72
fin tycker om denna.. dikt väldigt väldigt mycket :)
2010-04-07

  fågel grå
Mycket sanna ord.
2008-10-08

  Havsbris
läs- och tänkvärd,
du har en obegränsad
kunnighet, som imponerar
mig, du skriver om allt
så smidigt att jag bra
häppnar av beundran!

Tack för att du delar och
gör oss att leva med dig
och dina tankar, du är,
ska bli, aldrig ensam...
2008-09-17

  Elin Katten Lo
Sjukt bra, asbra, svinbra. Du skriver, jag läser - och jag förstår.

Så jävla bra.

Tackar som fan.


E
2008-07-17

    Glittra G
Åh så sant ... tankvärda rader. G
2008-02-24

  ninna
vem har rätt att granska och dömma,jag blir berörd,tänkvärda rader kram...
2008-02-22

  Mygg
Så ensam, så ensam....Det gör ont
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper