Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen finns däruppe


Himlen finns däruppe
tåligt väntande

Den vet
att i samma ögonblick gatljusen släcks
kommer det kalla skenet från tusen
    stjärnor att falla över oss

Genom ofattbara ljusårs nätter förs vi
    i gravitationsfälten
mot Jungfruns dimmiga galaxhopar

I nattmörkret väsnas fåglar

De syns svagt mellan träden





Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 11:15



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ett förtydligande; att jag återvänder till jorden igen är är menat på ett mycket positivt sätt :)
2007-12-07

  Jessica Ebbesson
En fantastiskt betagande beskrivning av himlen däruppe! Slutraderna får mig att återvända till jorden igen.
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP