Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från i vanliga fall välunderrättad källa har erfarets mej



läste i bladet att ICA-handlarna numera säljer kramar till det facila priset
av endast 20 riksdaler enheten
hoppas nu bara att dom inte är begagnade genom återvinning och förvarade
i kylutrymmet... ...jag kan med fröjdsamhet tänka mej betala fullpris för en nattlig hemkörning av en förpackning om sex...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 511 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-07 13:52



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Och kom ihåg: bästföredatumet är bara för fegisar! :)
2007-12-29

  aftermath
det vore nåt
har du ett telefonnummer?
2007-12-26

    Noomi
hihi.. vad du är bra..
2007-12-09

  Anna Nickolausson
låter som en bra deal
2007-12-09

    Nattviol
*fniss*
det var nytt för mig..
men jag skulle också vilja
ha den där nattliga
hemkörningen...
; ))
2007-12-08

    Maria Malm
..du får väl vända på kramen och kolla efter Janne Josefssons prickar..kanske håller han på med att se över det här med kramarna nu, precis som han gjorde med köttfärsen. man vet aldrig..
2007-12-08

  glittertindra
måste ha missat den hyllan... var är den, du måste nog rita en karta åt mig...
2007-12-07

  Annette Andersson
Fnitter, fnitter... från en som just besökt en väldigt stor ICA... :-)
2007-12-07

  Madjori
Haha....Underbar text med glimten i ögat!
2007-12-07

  Cris
hihi.... blir en trevlig TV-reklam...
2007-12-07

  Jessica Ebbesson
:-))
2007-12-07

  Inkarasilas
Hahaha fick skrattanfall och hällde kaffe över tangenterna, woohoo!
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk