Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet


Inneslöt mej, vaggade mej,
smekte mej
med kalla händer

Kastade sej över mej,
drog mej med,
Drog mej ner.

Under ytan finns inga ord
Bara ljus och mörker.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 19:46



Bookmark and Share


  Aida*
Superfin text!
Fundera lite på ifall det skulle vara snyggare om slutet istället skulle sluta:


Under ytan finns inga ord
Bara mörker.

Du är duktig!
2008-02-11

  Maudem
Du är ju duktig du!!!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe