Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lena P inspirerade


En sådan där fem-i-tolv-känsla









Det konstiga är
att även om
saker och ting

plötsligt känns som
om det är
för sent för,

ett sista samtal,
några uttalade ord
så är det

kanske just en
\'för sent-känsla\'
som får en

att vakna upp
och så plötsligt
börja leva igen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 23:13



Bookmark and Share


  Catrin
Du har nog så rätt... har sett det hända många gånger när anhöriga vakat vid någons dödsbädd, det definitiva väntar men kan inte förstås innan det redan är förbi... gillar din titel.
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP