Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden öppnar alla sår

Tiden öppnar alla sår
De läks inte trots att det är vår
Stigen vi går
Är upptrampad och svår
Hur gick det igår
Käkade ni får
Fäller en tår
I ett upprivet sår




Övriga genrer av lilla t
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-08 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t