Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig smärta

 

 

Jag vet inte riktigt

hur jag ska

kunna beskriva,

för dig

hur jag känner

 

mina tårar bara rinner

 

Jag försöker

finna ord

för mina känslor,

men inga ord

räcker till

 

jag dör långsamt

 

Du ser inte

mina tårar

som dagligen,

skär hjärtat

itu.

 

jag kan inte andas 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-08 02:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet! texten får en att... sluta andas
2007-12-29

    Amoreboy
kan nästan se känslan!!välskrivet!
2007-12-08

  Markattan
Dessa dina rader bär på mycket och välförmedlad smärta. Väl fångat.
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal