Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner mig



grå
som en plöjd åker en regnig höstdag

övergiven
som en åker i träda

väntande
som en plogfåra

passé
som gårdagens nyheter









Övriga genrer av Piraya
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 13:53



Bookmark and Share


    Trast
Så sorgligt.
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Men det är ju inte hela sanningen...
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya