Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av anakreon


Tegelsten igt











Tegelstenar

är ofta

att föredra framför

diamanter, skolor är ofta

byggda i tegel, tänk vad

dyrt det skulle ha blivit om

de vore byggda av diamanter, och inte

skulle de få behålla väggarna särskilt länge heller...

det

skulle lätt

kunna bli dragigt

om bara fönstren satt

kvar mellan... kanske ändå att




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-08 21:55



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Med diamantskolor skulle vi säkert slippa klotter...
2007-12-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Munter läsning
Vilken tanke..... ;)
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP