Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten Ornitologi I finns också men refuserades på grund av tveksam kvalitet. Det som förekommer här kan beskrivas med det kärnsvenska uttrycket "city birding" ( = gå i stan och titta på fåglar).


Ornitologi II


En ensam duva
kuttrar på Biblioteksgatan;


kråkor och skator
petar i ett skatkadaver på Norrbro.

Fridfull söndagsmorgon.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP