Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blott en variant på samma tema där jag varit och petat med min penna då och då


Ett något märkligt yrke, där jag spottar på och svär över min nästa









Jag tycker prostitution
är ett konstigt \'yrke\',
de som sysslar med det,

kvinnor som män,
hyllar pengarna det ger
men ser och tänker med hat
på torskarna, kvinnor som män,

och ändå finns det andra yrken
som ger ungefär samma effekt
men där en slipper våld
eller hot om våld, könssjukdomar o hiv,

vad vore väl då bättre än att bli
en vanlig svensson,
elektriker, rörmokare, kassör,
industriarbetare, advokat, sköterska,

tjäna litet mindre på
att hyra ut sina tjänster
per timma eller månad,

men trots ett mindre spännande liv,
ett kanske något längre liv

konsten att betala för sex
kan vara att gifta sig eller byta tjänster,
vem prostituerar sig inte
i vår värld där penningen styr?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 21:23



Bookmark and Share


    *Zenobia*
kom att tänka på uttrycket \"impotenta politiker\"...det blev ju vedertaget att uttrycka sig så...tänk vad ett ord kan få för betydelse...
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP