Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inmundiga maten med olika sorters bestick, storlekar på dem och dess användbarhet vid matbordet, är ett typiskt västerländskt påfund, kanske inte helt fel om en försatt sig i situationen att också äta där en skiter /bära sig åt som ett svin/


Middagsgästens bryderi









Hade jag förstått mig på

att vara gäst hos en excentriker

hade jag förstått mig på

att förtära maten med fingrarna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-09 21:56



Bookmark and Share


  Lena Renman
Gör man på en krog i Gamla stan hela dan! Ja äter med fingrarna alltså, heelt Ok


Lena
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP