Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade jag förstått mig på att vara gäst hos en excentriker hade jag förstått mig på att förtära maten med fingrarna


Middagsgästens bryderi II







Att inmundiga maten
med olika sorters bestick,
storlekar på dem och
dess användbarhet vid matbordet,

är ett typiskt västerländskt påfund,
kanske inte helt fel
om en försatt sig i situationen
att också äta där en skiter

bära sig åt som ett svin




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-12-09 21:58



Bookmark and Share


    *Zenobia*
med tanke på matvanorna i de högre kretsarna, och effekterna därutav förr i tiden, så var det ju inte så uppseendeväckande märkligt...

de hann ju helt enkelt inte till avträdet...Ludvig XIV behövde uppsöka avträdet ca 20 ggr/dag...det var inte alltid han hann dit...

avträde förresten...behoven kunde utföras lite varsomhelst inomhus...
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP