Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådan är du II






Du är människa med
ett eget unikt liv,
tankar, känslor och massor
att ge, så är det,
du har ett liv,

du lever och har levt,
vem är den att
försöka ta ifrån
dig det?

-

Att se ned på människor
för att de inte har samma status

som en själv,
det är bara snobberi,

en sorts avund och ett sätt
att söka förminska andra,

ökar det en snobbs människovärde
att sparka på den som redan ligger?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 00:47



Bookmark and Share


  katt.inc
Vissa värderar andra i pengar och prylar. Stackars dem. Bra förmedlat.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP