Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå att kalla sexköpande politiker för impotenta







Precis som om det bara var män
som köpt sex genom historien,
i initierade kretsar
(polis och andra som har möjlighet
att hålla sig a jour)
är det vida känt att även kvinnor köper sex,
de som har pengar och möjlighet,
de köper det oftasta av manliga prostituerade
som bor på samma hotell...
(det har varit reportage på tv då och då
om just sådana här saker)

populärt från kvinnogrupper blev också
att säga att impotenta är de män
som läser så kallade herrtidningar,
ingenting kan dock vara mera fel,
impotent står ju för att inte kunna ha ett
pågående sexliv, så varför skulle de
som är impotenta söka köpa sig sex
om de inte kan utföra akten,

varför skulle impotenta män köpa herrtidningar,
de kan ju inte onanera...
man var alltså helt ute och cyklade
när man kallade sexköpare impotenta,
vilket de som faktiskt var impotenta kunde intyga...

förstå hur farligt det är använda språket
på ett felaktigt sätt?
det blir som de gamla häxjakterna,
man anar spöken där inga spöken finns....
det är samma sak med pedofili,
det är lätt att tro att det finns bara
manliga pedofiler och det är lätt att misstro män
som kommer \'för nära barn\',

som om alla män som har en nära relation till barn
genast skulle förvandlas till pedofiler...
massuggetion kallas det,
ungefär samma fenomen som med mobbing,
en kvinna som sitter i högsta instans
för ROKS satt i en intervju i tv och påstod
att alla män är djur...

som när en jugoslav begår ett mord,
då är plötsligt alla jugoslaver mördare...
när en arab begår ett brott
då är plötsligt alla araber brottsliga...
och så vidare, så går skrönorna vidare




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 20:53



Bookmark and Share


    *Zenobia*
njaaa...det var väl så att politiker som inte var så duktiga eller dugliga i sitt yrkesutövande blev kallade \"impotenta\"...och det var männen själva som myntade och använde uttrycket...har aldrig hört en kvinna yttra sig offentligt på det viset om politiker...

kvinnorna om några vet väl vilka män/politiker som är potenta eller inte, vad det än må gälla...

dessutom..även om mannen/politikern inte kan få ständ betyder det inte att han INTE kan utföra sexuella handlingar...sex är inte enbart penetrering med penis...eller..??
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP