Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dammat och klart


Storstädning

Värker ut sängen
Med ett omänskligt brak
Efter åker klädskåpet
därpå kommer byrån

Allt hamnar nedanför
På marken i en slamrande hög
Pyntar med en blomma
Toppar med en låda proppad med tidsångest

Behåller nog nattygsborden
Ett litet tag




Fri vers av lilla t
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 22:50



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Festligt om vardagsmödor med den komiska ådra som är något av ett kännetecken för dig, man blir på gott humör och vid gott mod....
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t