Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den rotlösa existensens varande

 

Min medvetenhet
blottar närvaron
bortom tanken

sker genom nåd

bjuder in
till samvaro
skapar inre rymd

och mirakler

men ännu har
inte det inre
blivit ett med
det yttre

då önskan finns kvar...

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-12 13:00



Bookmark and Share


  aol
så vackert förena inre ockyttre
2007-12-12

  DanSan
*****************************

Mmm. . . fint, de där tankarna och
önskningarna som är så djupt rotade!

*APPLÅD*

*****************************
2007-12-12

  Lena Renman
Hej
ja hur blir man av med dem ösnkningarna och ja igelkottsegot...
Lena
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund