Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att vara behövd







Ibland när jag ser en kvinna
med sitt barn

kan jag få den där känslan
eller undran över hur det skulle vara
att vara kvinna och kunna föda barn,

sedan infinner sig känslan av
hur det skulle vara bara att kunna bli far,

sedan infinner sig glädjen i
att trots allt ha fått ynnesten
att vara en extra far till en som inte har




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-12 18:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket fin beskrivning av hur vi undrar över varandras roller- just de roller som vi själva inte kan eller inte hunnit pröva.
Tycker om!
2007-12-12

  katt.inc
Mycket fin dikt som lämnar ett leende här hos mig.
2007-12-12

  lilla t
Så fint! Tycker om denna!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP