Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror inte på gud, jag tror på människornas vilja till kärlek


Något litet om att tappa ansiktet









Förälskelse är att vilja ha

kärlek är att vilja ge

våld är besvikelsens ansikte,

självföraktets och förväntningarnas



rädslan för att tappa ansiktet

är inte bara stor i österlandet

rädslan, den är universiell




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-13 21:17



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Det här var mycket bra och kloka ord sammansatt på ett perfekt sätt. Känner igen mig/B
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP