Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texterna i diktbok 1, Dikter sprungna ur sorg och glädje, är skrivna mellan 1980 och 1994, här dikt nummer 68 av 228 inalles


DB1 068 Teatraliskt










Hon log inte ofta
handlade impulsivt
hon spelade på
mina strängar
hade fördrag med dem

hon spelade teater
det var mig så verkligt
att själva verkligheten
trängdes undan
kom att krympa
försvinna
vid horisonten




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-13 22:10



Bookmark and Share


  katt.inc
Ja, vad är det som är äkta i denna värld, och vem kan man lita på, gott beskrivet i denna lilla pärla till text.
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP