Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelse, inlevelse II











Texter är som tavlor

jag behöver inte förstå allt

huvudsaken är att de berör min själ,

mina känslor




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-13 22:15



Bookmark and Share


  katt.inc
Det är poesi för mig.
2007-12-22

  -Jokke
så sant..

känsla före intellekt..
den sanna visdomen
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP